Deeply & Deeply Vision (Editee) – recenze, cena

Umělá inteligence (AI) se stala nedílnou součástí našeho moderního světa a jedním z nejpoutavějších využití AI je generování obsahu. Mezi inovativní nástroje na tomto poli patří aplikace a platformy jako Deeply, která nabízí pokročilé schopnosti v oblasti tvorby textů, obrazů a dalšího digitálního obsahu.

SHRNUTÍ ČLÁNKU

Deeply umožňuje uživatelům generovat texty, překládat jazyky, navrhovat obrázky a videa a kreativně tvořit.

Deeply Vision využívá deep learning a vytváří vizuály s vysokou mírou realismu a originality.

Předplatné pro kompletní balíček s více než 50 tisíci vygenerovanými slovy stojí 1 490 Kč měsíčně.

Uživatelé často chválí kvalitu generovaného obsahu, který je často na velmi vysoké úrovni.

Algoritmy Deeply dokáží rozpoznat a opravit gramatické chyby.

V dnešní digitální éře je tvorba poutavého a kvalitního obsahu klíčová pro úspěch v online světě. Ať už se jedná o blogové příspěvky, reklamní texty, příspěvky na sociálních sítích nebo webové stránky, obsah je to, co oslovuje publikum a buduje povědomí o značce.

Vytváření takového obsahu však může být časově náročné a vyčerpávající. Zde přichází na scénu Deeply, inovativní nástroj poháněný umělou inteligencí, který dokáže pomoci s tvorbou obsahu rychleji a snadněji než kdy dříve.

Co je Deeply?

Deeply je nástroj využívající pokročilé algoritmy umělé inteligence k automatizaci tvorby obsahu. Služby Deeply zahrnují generování textů, tvorbu vizuálního obsahu a analýzu dat, což umožňuje firmám a jednotlivcům snadněji a efektivněji vytvářet kvalitní obsah. Tento nástroj je navržen tak, aby byl snadno použitelný i pro ty, kteří nemají hluboké technické znalosti, což je jeden z jeho klíčových benefitů.

! Deeply se změnila na Editee !

Deeply umožňuje uživatelům generovat texty, překládat jazyky, navrhovat obrázky a videa, a dokonce i psát různé druhy kreativních textových formátů, jako jsou básně, kód, skripty, hudební skladby, e-maily, dopisy atd. Vše s cílem ušetřit čas a zefektivnit proces tvorby obsahu.

Deeply CZ je speciální verze platformy, která je přizpůsobena potřebám českých uživatelů. Obsahuje podporu českého jazyka, což umožňuje generování textů a obsahu v češtině, a také přizpůsobené funkce a nástroje, které reflektují specifické požadavky českého trhu.

Deeply Vision

Jednou z nejvýznamnějších funkcí platformy Deeply je Deeply Vision. Tato technologie umožňuje generování vizuálního obsahu, jako jsou obrázky, grafy a další vizuální prvky, které mohou být využity v různých oblastech od marketingu po vědecký výzkum.

Deeply Vision využívá hluboké učení (deep learning), což umožňuje vytváření vizuálů s vysokou mírou realismu a originality. Uživatelé mohou specifikovat parametry a požadavky na výsledný obsah, a Deeply Vision se postará o zbytek.

Deeply Vision nachází široké uplatnění v různých odvětvích. V marketingu a reklamě umožňuje tvorbu atraktivních vizuálních materiálů, které mohou zvýšit účinnost kampaní a oslovit širší publikum.

Ve vědeckém výzkumu může být využit pro vizualizaci komplexních dat a výsledků studií, což usnadňuje jejich interpretaci a prezentaci. V umělecké tvorbě pak nabízí nástroj pro generování unikátních a originálních vizuálů, které mohou být základem pro nové umělecké díla.

Jak Deeply funguje?

Deeply je založen na principu strojového učení, kdy se algoritmy učí z rozsáhlých datových sad textu a kódu. Tyto data zahrnují knihy, články, webové stránky a další formy psaného a vizuálního obsahu.

Algoritmy pak analyzují tyto data a učí se rozpoznávat vzorce a pravidla jazyka, stylu a kompozice. Díky tomu je Deeply schopen generovat text, který je gramaticky správný, stylisticky konzistentní a relevantní k zadanému tématu.

Cenové plány – kolik stojí Deeply?

Deeply nabízí několik cenových plánů, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly různým potřebám a rozpočtům. Základní plán je vhodný pro jednotlivce a malé týmy, zatímco pokročilejší plány jsou určeny pro větší podniky s rozsáhlejšími požadavky na generování obsahu. Ceny se liší v závislosti na počtu funkcí a objemu generovaného obsahu.


Předplatné pro kompletní balíček s více než 50 tisíci vygenerovanými slovy stojí 1 490 Kč měsíčně.


Základní plán Deeply je ideální pro začínající uživatele a malé podniky. Nabízí základní sadu funkcí, které umožňují tvorbu textového a vizuálního obsahu, a je cenově dostupný. Tento plán zahrnuje omezený počet generovaných textů a vizuálů měsíčně, což může být dostatečné pro menší projekty a kampaně.

Pro větší firmy a organizace je vhodnější profesionální plán, který nabízí rozšířenou sadu funkcí a větší objem generovaného obsahu. Tento plán zahrnuje pokročilejší nástroje pro analýzu a optimalizaci obsahu, což umožňuje lépe přizpůsobit výsledky specifickým potřebám firmy. Cena profesionálního plánu je vyšší, ale stále je považována za výhodnou investici pro firmy, které pravidelně potřebují kvalitní obsah.

Nejvyšší úroveň cenového plánu je určena pro velké podniky s rozsáhlými potřebami generování obsahu. Tento plán zahrnuje všechny dostupné funkce a nástroje, neomezený objem generovaného obsahu a individuální podporu. Cena podnikového plánu je nejvyšší, ale nabízí nejlepší poměr cena/výkon pro firmy, které potřebují maximální flexibilitu a výkon.

Recenze uživatelů a hodnocení odborníků

Jedním z hlavních důvodů, proč si uživatelé oblíbili Deeply, je jeho jednoduchost a uživatelská přívětivost. Platforma nabízí intuitivní rozhraní, které umožňuje snadnou navigaci a rychlý přístup k potřebným funkcím. Uživatelé často chválí také kvalitu generovaného obsahu, který je často na velmi vysoké úrovni a splňuje jejich očekávání.

Dalším pozitivem je flexibilita Deeply. Uživatelé mohou snadno přizpůsobit výstupy podle svých potřeb a preferencí, což z něj činí univerzální nástroj vhodný pro širokou škálu aplikací. Ať už jde o psaní článků, tvorbu marketingových materiálů nebo generování vizuálních prvků, Deeply nabízí širokou paletu možností.

Přestože je Deeply velmi pokročilý nástroj, nevyhne se ani kritice. Někteří uživatelé poukazují na občasné chyby a nepřesnosti v generovaném obsahu, zejména pokud jde o komplexní nebo velmi specifická témata. I když je tato kritika částečně pochopitelná, vzhledem k neustálému vývoji a vylepšování algoritmů AI lze očekávat, že se tyto nedostatky budou postupně eliminovat.

Dalším často zmíněným negativem je cena služby. Cena Deeply může být pro některé uživatele, zejména menší firmy a jednotlivce, relativně vysoká. Nicméně mnoho uživatelů stále považuje investici do této technologie za hodnotnou díky výraznému zvýšení efektivity a kvality jejich práce.

Deeply se změnila na Editee.

Výhody používání Deeply

Existuje mnoho důvodů, proč používat Deeply pro tvorbu obsahu:

  • zvýšení produktivity
  • zlepšení kvality obsahu
  • rozšíření kreativních možností
  • dostupnost v češtině

Deeply může například pomoci ušetřit značné množství času tím, že automatizuje úkoly, jako je psaní textu, překlady a návrhy. To umožní soustředit se na kreativnější a strategičtější aspekty práce. Deeply zároveň pomáhá vytvářet obsah, který je poutavější, informativnější a lépe strukturovaný.

Algoritmy Deeply dokáží rozpoznat a opravit gramatické chyby, zlepšit styl psaní a zajistit, aby byl obsah relevantní pro cílové publikum. Deeply také může pomoci překonat tvůrčí blok a generovat nové nápady na obsah.

Lze ho také použít k experimentování s různými styly psaní a formáty a k vytváření obsahu, které by jinak trvalo příliš dlouho nebo by bylo mimo možnosti. Deeply je jedním z mála nástrojů pro tvorbu obsahu s umělou inteligencí, který je dostupný v češtině.

Budoucnost umělé inteligence

Generování obsahu pomocí umělé inteligence, jako je Deeply, představuje revoluci v mnoha odvětvích. Vývoj AI technologií umožňuje stále sofistikovanější a efektivnější nástroje, které mohou výrazně zvýšit produktivitu a kvalitu tvorby obsahu. Budoucnost tohoto oboru slibuje ještě větší pokroky, včetně lepší personalizace, vyšší míry autonomie a integrace s dalšími technologiemi.

S rostoucím využitím AI v generování obsahu přicházejí i nové výzvy. Jednou z nich je zajištění etického a odpovědného používání těchto technologií, aby nedocházelo k jejich zneužívání, například k šíření dezinformací nebo k porušování autorských práv. Další výzvou je neustálé zlepšování kvality generovaného obsahu a překonávání současných omezení AI technologií.

Deeply a podobné platformy mají obrovský potenciál pro inovace. Mohou být základem pro nové aplikace a služby, které budou měnit způsob, jakým pracujeme s informacemi a obsahem. Například integrace AI generování obsahu s virtuální realitou (VR) a rozšířenou realitou (AR) může otevřít nové možnosti pro interaktivní a imerzivní zážitky.

Čím AI přispívá k lepšímu světu?

AI platformy se stále častěji využívají ve zdravotnictví. Mohou například pomoci lékařům s diagnostikou na základě analýzy obrazových dat, predikcí vývoje nemocí a personalizovanou medicínou. AI může také analyzovat velké množství medicínských záznamů a identifikovat potenciální rizikové faktory pro jednotlivé pacienty.

Mnoho firem využívá AI platformy k automatizaci zákaznické podpory. Chatboti, kteří využívají NLP technologie, mohou rychle a efektivně odpovídat na dotazy zákazníků, čímž snižují zátěž na lidské operátory a zvyšují efektivitu podpůrných služeb.

Umělá inteligence se stává významným nástrojem ve vzdělávání. Může například poskytovat personalizované vzdělávací plány pro studenty na základě jejich individuálních potřeb a schopností. To může vést k efektivnějšímu učení a lepším vzdělávacím výsledkům.

AI platformy jsou také využívány ve vědeckém výzkumu k analýze velkých datových souborů. Například platformy jako Deeply Vision mohou pomoci vědcům vizualizovat komplexní data a najít vzory, které by jinak byly obtížně odhalitelné. To vede k rychlejšímu pokroku ve výzkumu a inovacích.

Umělá inteligence dokáže generovat články, navrhovat obrázky a videa, skládat hudbu či psát e-maily.

Alternativní AI pro tvorbu obsahu

Existuje několik dalších AI nástrojů a platforem, které mohou být alternativou k Deeply. Patří mezi ně například OpenAI, Gemini či Jasper.

OpenAI nabízí svůj model GPT-4, který je jedním z nejpokročilejších nástrojů pro generování textového obsahu. GPT-4 dokáže vytvářet kvalitní texty na širokou škálu témat a je velmi flexibilní. K dispozici je také API, které umožňuje integraci s různými aplikacemi.

Gemini je pokročilý projekt umělé inteligence od Google, který je zaměřen na zlepšení schopností AI v různých oblastech, jako je přirozené zpracování jazyka (NLP), počítačové vidění a další. Kombinuje nejmodernější technologie, včetně hlubokého učení a neuronových sítí, aby poskytl uživatelům vysoce přesné a efektivní nástroje pro zpracování a generování obsahu.

Jasper je populární AI nástroj pro tvorbu obsahu, který je známý svou uživatelskou přívětivostí a širokou škálou funkcí. Nabízí různé šablony pro psaní článků, blogových příspěvků, marketingových textů a dalšího obsahu.


Chatboti, kteří využívají NLP technologie, mohou rychle a efektivně odpovídat na dotazy zákazníků, čímž snižují zátěž na lidské operátory a zvyšují efektivitu podpůrných služeb.


Copy.ai je další nástroj, který se specializuje na generování textového obsahu pomocí umělé inteligence. Nabízí různé šablony a nástroje pro tvorbu marketingových textů, příspěvků na sociální sítě, blogových článků a dalších typů obsahu.

Writesonic je AI nástroj zaměřený na tvorbu marketingového obsahu. Umožňuje uživatelům vytvářet texty pro reklamy, popisy produktů, blogy a další formy obsahu rychle a efektivně.

Article Forge je nástroj, který využívá AI k automatickému generování článků. Je navržen tak, aby vytvářel články s vysokou kvalitou a relevancí, a je oblíbený mezi tvůrci obsahu a marketingovými odborníky.

Deeply představuje pokročilou platformu pro generování obsahu pomocí umělé inteligence, která nabízí širokou škálu funkcí a nástrojů. Od textového obsahu po vizuální materiály, Deeply umožňuje uživatelům efektivně a kvalitně vytvářet obsah přizpůsobený jejich potřebám. I přes některé výzvy, které tento obor přináší, je zřejmé, že budoucnost generování obsahu bude stále více spojena s AI technologiemi.

© 2024 MZ.cz | Nakódoval Leoš Lang