Pampers – plenky, ubrousky, druhy a recenze

Značka Pampers se stala synonymem pro kvalitní plenky, které zajišťují pohodlí a sucho pro miminka a batolata. Pampers je jméno, které rezonuje s rodiči po celém světě již od roku 1950. Během let Pampers prošel značným vývojem, ale jeho závazek k inovacím a péči o nejmenší zůstal nezměněný.

Pampers plenky a vlhčené ubrousky:

Značka Pampers nabízí plenky pro děti všech věkových kategorií (od novorozence až po batolata).

Pampers je známá svými inovativními technologiemi, které zajišťují maximální pohodlí a ochranu pro miminka, včetně absorpčních systémů a prodyšných materiálů.

Pampers se zaměřuje na zdraví pokožky dětí a používá hypoalergenní materiály, které minimalizují riziko podráždění.

Mnoho rodičů chválí Pampers za jejich spolehlivost a schopnost udržet děti v suchu po celou noc.

Pampers se také zavazuje k udržitelnému rozvoji a zlepšení ekologického dopadu svých produktů.

Pampers plenky jsou známé svou vysokou kvalitou a spolehlivostí, což je důvod, proč se staly oblíbenou volbou mezi rodiči. Klasické plenky Pampers nabízejí vynikající savost a ochranu proti protečení, zatímco plenky typu „pampers pants“ umožňují snadné oblékání a svlékání, což se ocení především u aktivních dětí.

V kombinaci s vlhčenými ubrousky Pampers, které jsou hypoalergenní a šetrné k jemné dětské pokožce, se získá dokonalý balíček pro každodenní péči o dítě. Tyto ubrousky účinně čistí a osvěžují, a přitom nezanechávají pokožku suchou. Pampers tak představuje ideální řešení pro pohodlí a zdraví těch nejmenších.

Plenky Pampers jsou vyrobeny z vysoce savých materiálů, které zajišťují, že miminko zůstane v suchu a pohodlí po celou noc i den.

Plenky Pampers

Pampers nabízí širokou škálu plenek, které uspokojí potřeby všech dětí od novorozenců přes batolata až po starší děti, které mohou mít problém s pomočováním. Zde je přehled nejpopulárnějších typů plenek Pampers:

1) Plenky Pampers Active Baby

Tyto plenky jsou navrženy tak, aby poskytovaly 12hodinovou ochranu před prosakováním a zároveň byly pohodlné a prodyšné. Mají měkké vnitřní vložky a elastické boční pásky, které zajistí perfektní padnutí.

2) Plenky Pampers Premium Care

Pampers Premium care plenky jsou vyrobeny z extra měkkých materiálů, které jsou šetrné k jemné pokožce dítěte. Mají absorpční jádro, které pomáhá udržet dítě v suchu po celou noc.

Maminky, které používají Pampers Premium Care, si je pochvalují. Oceňují jejich jemnost, pohodlí a spolehlivou ochranu před protečením.

3) Plenky Pampers Sleep & Play

Tyto plenky jsou speciálně navrženy pro noční použití s ​​absorpčním jádrem, které odvádí vlhkost od pokožky dítěte a pomáhá mu zůstat v suchu po celou noc.

4) Plenky Pampers Pants

Pampers Pants plenky se snadno nosí a sundávají a jsou ideální pro aktivní batolata. Mají elastický pas a nožičky, které zajistí, že zůstanou na svém místě.

Snadno se oblékají a svlékají, mají indikátor vlhkosti, který signalizuje, kdy je čas na přebalení. S těmito plenkami není témeř ani nutné používat přebalovací pult, jak je přebalování s nimi jednoduché.

Pampers Pants 4 a Pampers Pants 5

Plenkové kalhotky Pampers Pants 4 a 5 mají pružný pas pro pohodlné nošení a dobrou přizpůsobivost. Jsou prodyšné a šetrné k pokožce. Pampers Pants 5 mají navíc dvojitou bariéru proti protečení kolem nožiček a měkké vnitřní strany pro maximální pohodlí.

Pampers Pants 4 jsou určeny pro batolata s váhou mezi 9 a 15 kg. Pampers Pants 5 jsou určeny pro batolata s váhou mezi 12 a 17 kg.

Absorpční kapacita:

  • Pampers Pants 4: Mají standardní absorpční kapacitu, která je dostatečná pro běžné denní použití.
  • Pampers Pants 5: Mají větší absorpční kapacitu, která je vhodná pro delší aktivity a noční spaní.

Moderní plenky často kombinují velkou kapacitu s tenkým designem, aby byly pohodlné a nenápadné pro dítě.

Cena:

  • Pampers Pants 4: Jsou obvykle levnější než Pampers Pants 5.
  • Pampers Pants 5: Jsou dražší z důvodu větší absorpční kapacity a dalších vlastností.

Volba mezi Pampers Pants 4 a Pampers Pants 5 závisí na individuálních potřebách dítěte. Pokud dítě váží mezi 9 a 15 kg a nemá žádné zvláštní potřeby, Pampers Pants 4 by měly být dostatečné. Pokud dítě váží mezi 12 a 17 kg, je aktivnější v noci nebo má sklony k protečení, Pampers Pants 5 by mohly být vhodnější volbou.

Plenky Pampers night pants

Pampers Night Pants jsou speciálně navrženy pro noční použití. Obsahují extra silné absorpční jádro, které zvládne i větší noční počůrání a udrží dítě v suchu po celou noc.

Dvojí manžetky kolem nožiček zabraňují únikům kolem stehen a zajišťují lepší přiléhavost. Materiály Pampers Night Pants jsou bez parfemace, což minimalizuje riziko podráždění pokožky.

Plenky Pampers jsou dostupné v různých variantách, které odpovídají různým potřebám miminek.

Velikosti plenek Pampers

Výběr správné velikosti plenek Pampers je důležitý pro pohodlí a spokojenost dítěte. Plenky by měly být dostatečně velké, aby pojaly veškerou vlhkost, ale ne tak velké, aby se shrnovaly nebo způsobovaly podráždění.

Velikostní tabulka Pampers:

VelikostHmotnost (v kg)Věk (v měsících)Počet plenek v balení
New Born (0)Do 2,50-122-28
12-51-320-24
23-83-1016-22
34-109-1814-20
47-1815-3612-16
511-2524-6010-14
613+36+8-12
715+48+7-10
Pampers nabízí širokou škálu plenek pro různé věkové kategorie a potřeby dětí, včetně plenkových kalhotek, plavacích plenek a vlhčených ubrousků.

Tipy pro výběr správné velikosti:

  • Váha: Hmotnost dítěte je nejdůležitějším faktorem při výběru velikosti plenek.
  • Věk: Věk dítěte je dalším vodítkem, které pomůže vybrat správnou velikost.
  • Pohodlí: Plenky by měly perfektně sedět na bříšku dítěte.

Výběrem správné velikosti plenek se zajistí dítěti pohodlí a ochrana před nepříjemným protékáním.

Papmers 0 newborn

Plenky Pampers 0 (Newborn) jsou plenky speciálně navržené pro novorozence do 3 kg. Jsou vyrobeny z jemných a prodyšných materiálů, které respektují citlivou pokožku miminka a zajišťují mu maximální pohodlí.

Pampers Newborn 0 mají speciální výřez na pupečník, který zajišťuje pohodlí a chrání citlivou oblast bříška miminka.

Vlhčené ubrousky Pampers

Vlhčené ubrousky Pampers jsou oblíbenou volbou rodičů po celém světě. Nabízí širokou škálu druhů ubrousků, které vyhovují různým potřebám a typům pokožky. V textu níže jsou popsány některé z nejpopulárnějších druhů vlhčených ubrousků Pampers.

1) Pampers Sensitive

Vlhčené ubrousky Pampers sensitive jsou hypoalergenní a bez parfemace, takže jsou ideální pro citlivou pokožku. Jsou vyrobeny z měkkých materiálů a obsahují pleťové mléko s aloe vera, které zklidňuje a hydratuje pokožku.

2) Pampers Fresh Clean

Tyto ubrousky mají svěží vůni a jsou vyrobeny z odolnějšího materiálu, který je ideální pro úklid větších nehod. Obsahují čisticí prostředek, který pomáhá odstranit nečistoty a bakterie.

3) Pampers Aqua Pure

Ubrousky Pampers Aqua Pure jsou vyrobeny z 99% čisté vody a obsahují pouze 3 další ingredience. Jsou bez parfemace, barviv a alkoholu a jsou vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku.

4) Pampers Harmonie

Vlhčené ubrousky Pampers Harmonie jsou vyrobeny z 99% vody a neobsahují žádný plast. Jsou dermatologicky testovány a vhodné i pro novorozence. Obsahují bavlněné výtažky, které zklidňují a chrání pokožku.

Vlhčené ubrousky Pampers Harmonie jsou vyrobeny z jemných materiálů a jsou dermatologicky testovány.

Pampers – akce

Jak ušetřit na plenkách pro miminko, aniž by se museli dělat kompromisy v kvalitě? Ať už jsou preferovány plenky Active Baby, Premium Care nebo Pants, dají se najít plenky Pampers za výhodné ceny.

Kde najít Pampers v akci:

  • Webové stránky Pampers: Na oficiálních stránkách Pampers je často sekce s akčními nabídkami a slevami.
  • Online obchody: Mnoho online obchodů, jako je Alza.cz, Rohlik.cz, Mall.cz či Hebe.com, nabízí plenky Pampers v akci. Alza slevový kupón také pomůže ušetřit při nákupu.
  • Kamenné prodejny: Akce na plenky Pampers jsou i v kamenných prodejnách s dětským zbožím, jako jsou Globus, Tesco a Albert.
  • Srovnávače cen: Lze také využít srovnávače cen, jako je Heureka.cz nebo Zbozi.cz. Tyto webové stránky pomohou porovnat ceny plenek v různých obchodech a najít tak nejlepší nabídku.

Díky aktuálním akcím si lze plenky Pampers pořídit za skvělou cenu.

© 2024 MZ.cz | Nakódoval Leoš Lang